Lås og Montørservice AS

Lås & Montørservice AS utfører alle tjenester innen lås og beslag, brannsikring, branntetting, alarm, adgangskontroll og dørautomatikk. Kontroll og refylling av brannslukkere.

Vi har base i Stjørdal sentrum og dekker med dette det meste av midt Norge. Lås & Montørservice AS har 4 komplette servicebiler i drift. Lås & Montørservice AS er en av områdets største leverandører av brannalarm anlegg.
http://www.achilles.com/nb/nettverk/212-countries/europe/europe/836-startbank-norge-register-for-bygg-anlegg-facility-managment-og-forsikring
Lås og Montørservice AS er fult registrert som leverandør i startBANK.
StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon. Med 5000 leverandører som er evaluert på grunnlag av forhåndsbestemte godkjenningskriterier, er StartBANK en rettferdig, åpen og sikker løsning for valg av pålitelige leverandører. Dette gir leverandørene mulighet til å konkurrere på like vilkår og bidrar til bruk av seriøse aktører, og skaper nye forretningsmuligheter for både innkjøpere og leverandører.